Værksted og klargøring

Klargøring af brugte biler

Klargøringen er en del af oplevelsen ved at købe ny bil, derfor prioritere vi altid, at vores biler er i perfekt klargjort stand udvendigt som indvendigt til vores udstilling.

Hos hos opnår du føelsen af at købe en ny bil, selvom det er en brugt bil. Vi går ikke på kompromis med klargøringen. Du får altid en ny vasket og rengjort bil, ude som indvending. Flere af vores biler er også poleret, når de står klar til salg i vores showroom lidt udenfor Horsens.

Hos Stjernegaardens Biler Hornsyld bruger vi meget tid og mange ressourcer på klargøringen, for vi ved hvad det betyder for kunden at få en flot brugt bil med hjem i indkørselen. Vi ønsker købsprocessen skal være en god oplevelse.

Professionel værksted

Vi har hos Stjernegårdens Biler ikke eget værksted, men vi samarbejder med nærliggende værksteder i Horsens, på den måde er du, altid sikret at servicen er i top, når du modtager din nye bil. Ligeledes efter dit køb af din bil, skulle der opstå problemer, som er under garantien, så er det vores samarbejdspartnere af lokale værksteder i Horsens der skal benyttes, for vi kan sikre den bedste service.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til klargøringen og hvad det indebærer af netop den bil du har i tankerne, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så kan vi hjælpe dig. Ønsker du undervognsbehandling, træk eller baksensor mm. på din nye bil, kan vi også hjælpe med det, før du skal have bilen med hjem.

Nyhed
Toyota

Toyota Aygo

VVT-i x-play
Toyota Aygo VVT-i x-play